Download de app! Sluiten

Stichting KanZ


Zoals bij ieder evenement van JCI Heerhugowaard heeft de Rabobank Heerhugowaard Cityrun by Night 2020 tot doel om geld op te halen voor een of meerdere goede doelen.

Het goede doel van 2020: Stichting KanZ

Dit jaar zal de opbrengst van de Heerhugowaard Cityrun by Night Stichting KanZ Heerhugowaard helpen met het realiseren van hun droom: het openen van een logeerhuis voor kinderen met een (meervoudige) beperking in Heerhugowaard de Noord.

Stichting KanZ is een kleine en lokale zorgaanbieder die zich inzet voor kansen binnen onderwijs en zorg voor kinderen met een (meervoudige) beperking. Dit doen ze door, binnen een Samen naar School klas, onderwijs en zorg te bieden in een reguliere basisschool. Hierdoor kunnen kinderen met én zonder beperking samen leren en spelen.

Naast onderwijs en ontwikkeling richt KanZ zich ook op zorg buiten de schoolsituatie om. Dit doen ze door het aanbieden van vakantieopvang en straks óók met het verzorgen van logeeropvang in het KanZzzz logeerhuis.

Stichting KanZ bestaat op 3 juni 2020 precies 5 jaar. Dit is ook het moment waarop ze de deuren van het KanZzzz logeerhuis willen openen.

Het logeerhuis moet een fijne en vertrouwde plek gaan bieden aan thuiswonende kinderen en jongvolwassenen met een (meervoudige) beperking. Zo kunnen ze er even tussen uit. Krijgen ze de zorg en aandacht die ze verdienen en wordt het thuisfront even ontzorgd. 

De bijdrage en inzet van de Rabobank Heerhugowaard Cityrun by Night 2020 maakt het mogelijk dat deze droom werkelijkheid wordt!

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Kidsrun

Platinum partner


Premium partnersMedia partners


Partners