Download de app! Sluiten

Rodi Businessrun 5,5 of 10 km: route


Hieronder vind je (onder voorbehoud) het parcours van de 5,5 km Rabobank Heerhugowaard Cityrun by Night.

De starttijd voor de 5,5 km is 19:45 uur.

De start vindt plaats op de Kwarts (de weg naar het Coolplein), daarna gaan de lopers via de Rustenburgerweg, linksaf naar het fietspad van de Oostangent. Na de voetbalvelden van SVW '27 gaan de lopers linksaf het park in. Daar lopen ze door het park, via De dreef en de Sportlaan naar de Middenweg. Via de Middenweg gaan de lopers terug naar de finish op het Coolplein.

 

 

Hieronder vind je (onder voorbehoud) het parcours van de 10 km Rabobank Heerhugowaard Cityrun by Night.

De starttijd voor de 10 km is 21:00 uur.

De start vindt plaats op de Kwarts (de weg naar het Coolplein), daarna gaan de lopers rechtsaf de Middenweg op. Na de afslag met de Amstel slaan de lopers linksaf het park in. Via het fietspad gaan de lopers naar het fietspad van de Oostangent. Bij de Beukenlaan gaan de lopers rechtsaf richting de Gemeentewerf. Daarna gaan ze linksaf via de Jan Glijnisweg naar de Oostdijk. Bij de Van Veenweg aangekomen gaan de lopers linksaf de Van Veenweg op. Dan lopen ze via het fietspad op de Oostangent rechtsaf het park in. Daar lopen ze door het park, via De dreef en de Sportlaan naar de Middenweg. Via de Middenweg gaan de lopers terug naar de finish op het Coolplein.

 

Inschrijven


Schrijf je in voor Heerhugowaard Cityrun. Een geweldig hardloopevenement met diverse onderdelen, zoals de kidsrun, de 5,5km en de 10km!

Bovendien wordt de opbrengst van HHW Cityrun volledig geschonken aan een goed doel!

Inschrijven Kidsrun Inschrijven Cityrun (individueel) Inschrijven Businessrun (team) Inschrijven als vrijwilliger

Hoofdsponsor

Hoofdsponsor Kidsrun

Platinum partner


Premium partnersMedia partners


Partners