Goede doel 2017 bekend!


Zoals bij ieder evenement van de Junior Kamer Heerhugowaard heeft de Rabobank Heerhugowaard Cityrun 2017 tot doel om geld op te halen voor een goed doel. Met de opbrengst van het de Rabobank Heerhugowaard Cityrun 2017 kunnen we naar verwachting tenminste 100 kinderen van vluchtelingen die in het COA in Heerhugowaard verblijven aan hun zwemdiploma A helpen.

Deze kinderen zijn van huis en haard ontheemd en hebben vaak in gammele bootjes een gevaarlijke oversteek over water moeten maken terwijl zij nog niet konden zwemmen. Daarbij hebben ze dingen meegemaakt die niemand, laat staan een kind, hoort mee te maken in zijn leven. Met bijna niets zijn ze hier aangekomen. Nederland is waterrijk en dus is het goed als ze leren zwemmen of ze nu mogen blijven of niet, tijdens hun verblijf in Nederland.

Maar het mooiste is dat we ze iets geven wat niemand ze meer kan afpakken en waar ze hun hele leven plezier van zullen hebben: hun eerste zwemdiploma. U rent dit jaar dus niet alleen voor uw conditie, een goede tijd of voor de lol, maar ook voor een nobel doel, namelijk voor zwemdiploma’s voor de meest kwetsbare kinderen die in Heerhugowaard wonen. Dus zegt het voort! Doe mee, word vrijwilliger of sponsor dit fantastische evenement! 100 vluchtelingenkinderen zullen uw inzet nooit meer vergeten.

Klik voor meer informatie op de goede doelen pagina.

Hoofdsponsor

Cosponsor

Kidsrun sponsor


Mediapartners


Subsponsors