Rabobank Alkmaar e.o. verlengd hoofsponsorschap met 3 jaar!


HEERHUGOWAARD - Een mooie mijlpaal voor de Junior Kamer (JCI) Heerhugowaard en Rabobank Alkmaar en omstreken. Woensdag 15 februari tekenden beide partijen een driejarige hoofdsponsorovereenkomst, waarmee Rabobank haar naam als hoofdsponsor verbindt aan de Heerhugowaard Cityrun.


De Rabobank Heerhugowaard Cityrun is een initiatief van de JCI Heerhugowaard. Zij stelt zich geheel belangeloos ten doel om evenementen te organiseren en met de opbrengst hiervan kwetsbare groepen in de samenleving te ondersteunen. Als jaarlijkse activiteit wordt vrijdagavond 14 april alweer de derde editie van de Rabobank Heerhugowaard Cityrun georganiseerd.

Belangrijke schakel
In 2016 was Rabobank al hoofdsponsor van dit mooie evenement en nu wordt de samenwerking voor de komende drie jaar verder gewaarborgd. De keuze past binnen het beleid van de Rabobank waarbij zij als coöperatieve bank een deel van haar winst schenkt aan maatschappelijk doelen. Rabobank is een belangrijke schakel in de samenleving en dit wordt onder meer bekrachtigd door haar rol in de Heerhugowaard Cityrun.
 
Energie en vitaliteit
De hoofdsponsorovereenkomst werd ondertekend door Allard Hanrath, voorzitter van de JCI Heerhugowaard en Ralph van Soomeren, de bestuursvoorzitter van Rabobank Alkmaar en omstreken. ,,Ik vind het een mooi evenement, omdat het veel energie en vitaliteit uitstraalt", aldus Van Soomeren. ,,Daarnaast wordt het bedrijfsleven gestimuleerd én een mooi goed doel gesteund. Een prettige bijkomstigheid is dat ik zelf langs het parcours woon en dus vanaf die plek de lopers kan aanmoedigen."
Ook meelopen? Of meer weten over de Heerhugowaard Cityrun by Night, vrijdag 14 april? Kijk dan snel op www.hhwcityrun.nl.

Hoofdsponsor

Cosponsor

Kidsrun sponsor


Mediapartners


Subsponsors