Programma


Programma

Het programma van de Heerhugowaard Cityrun bestaat 2 afstanden. De kortste afstand is 5 km voor de beginnende lopers. Daarnaast kan je een afstand van 10 km lopen. Voor de 5 en de 10 kilometer afstanden kan je zowel individueel of als businessteams inschrijven.

Alle afstanden starten op het Stadsplein en finishen op het Coolplein. Als deelnemer loop je over de middenweg door het verlichtte Heerhugowaard via bebouwing, park en verschillende woonwijken; een mooie ronde met veel ruimte voor publiek, entertainment en gezelligheid!

Het programma bestaat uit diverse looponderdelen:
18.30 uur: Flore/SKH KidsRun 0,6 km
18.50 uur: Flore/SKH KidsRun 1,1 km
19:45 uur: Rabo Cityrun mannen en vrouwen 10 km
21:15 uur: Rabo Cityrun mannen en vrouwen 5,0 km

Benieuw naar het programmaboekje? bekijk het hieronder!
 local_resources/Programmaboekje 2017(1).pdf

Finish Coolplein

De climax wordt voor zowel lopers als toeschouwers bereikt tijdens de finish. Wat is er leuker dan de lopers na het volbrengen van hun prestatie glorieus binnen te halen en op te vangen, om vervolgens gezellig na te genieten op het Coolplein! De winnende altleten worden op het podium gehuldigd met muzikale omlijsting. In een sportieve sfeer kunnen deelnemers en toeschouwers elkaar hier ontmoeten en genieten van de eigentijdse horeca en evenementen op en rondom het Coolplein.
 

Inschrijven


Schrijf je in voor Heerhugowaard Cityrun. Een geweldig hardloopevenement met diverse onderdelen, zoals de kidsrun, de 5km en de 10km!

Bovendien wordt de opbrengst van HHW Cityrun volledig geschonken aan diverse goede doelen!

Inschrijven Cityrun (individueel) Inschrijven Businessrun (team) Inschrijven Kidsrun Inschrijven als vrijwilliger

Hoofdsponsor

Cosponsor

Kidsrun sponsor


Mediapartners


Subsponsors